ywca-albania.al ywca-albania.al - YWCA Albania

ywca-albania.alWebsite Profile

Title: YWCA Albania
Keywords:
Description:YWCA Albania Shqip Home Rreth Nesh Kush jemi Shoqata Bot?rore Struktura organizative Orientimet strategjike Fushat e veprimtarise Sh?ndeti i grave, vajzave, f?mij?ve dhe t? rinjve T? drejtat e njeriut
lptelecom.ca is ranked 25408406 in the world (amongst the 40 million domains). A low-numbered rank means that this website gets lots of visitors. This site is relatively popular among users in the united states. It gets 50% of its traffic from the united states .This site is estimated to be worth $2,503. This site has a low Pagerank(0/10). It has 1 backlinks. lptelecom.ca has 43% seo score.

ywca-albania.al Information

Website / Domain:ywca-albania.al
Website IP Address:62.212.95.151
Domain DNS Server:ns11.interwebalshpk.com,ns12.interwebalshpk.com

ywca-albania.al ranks

Alexa Rank:22619108
EveryoneDomain Rank:1
Google Page Rank:0/10 (Google Pagerank Has Been Closed)

ywca-albania.al Traffic & Earnings

Purchase/Sale Value:$4,011
Daily Revenue:$10
Monthly Revenue:$329
Yearly Revenue:$$4,011
Daily Unique Visitors:1,011
Monthly Unique Visitors:30,330
Yearly Unique Visitors:369,015

ywca-albania.al WebSite Httpheader

StatusCode 200
Connection Keep-Alive
Transfer-Encoding chunked
Content-Type text/html; charset=UTF-8
Server Apache
Date Tue, 18 Sep 2018 21:13:29 GMT

ywca-albania.al WebSite Httpheader

Keyword Count Percentage

ywca-albania.al Similar Website

Domain WebSite Title
ywcaofdelhi.org YWCA
worldywca.org ywca
ywca.com.mx YWCA
ywcayorkshire.org.uk YWCA
ywcabham.org YWCA
ywcablr.org YWCA
ywca.nl Ywca
ywca-vocational-institute-freetown.org YWCA
ywcaames.org ywca
iywca.com ??YWCA? ???? ?????.
association-albania.com [Albania]
ywcaboulder.org Ywca | YWCA Boulder County
ywcawpcw.org YWCA | welcome to your ywca
muncieywca.org YWCA of MUNCIE YWCA of Muncie
ywcamoncton.com YWCA Moncton | YWCA Moncton
ywcanwt.ca Welcome to YWCA Yellowknife | YWCA
ywcade.org YWCA Delaware - YWCA Delaware
ywcabradford.org YWCA – YWCA BRADFORD

ywca-albania.al Alexa Rank History Chart

ywca-albania.al aleax

ywca-albania.al Html To Plain Text

YWCA Albania Menu Kreu Rreth Nesh Kush jemi Shoqata Bot?rore Struktura organizative Orientimet strategjike + Fushat e veprimtarise Sh?ndeti i grave, vajzave, f?mij?ve dhe t? rinjve T? drejtat e njeriut (grat?, vajzat dhe f?mij?t) Edukim Formim profesional p?r gra dhe vajza Sherbime per grate dhe femijet + Galeri Foto Video + Partnere Lajme Kontakt Kontribut i Vazhdueshem Ne te gjitha fushat tona te veprimtarise Programe Shendeti Per t’ju ardhur ne ndihme grave dhe femijeve Angazhim ne Edukim Duke ndihmuar ne nje formim profesional Ndihmojme si Vullnetare Sepse kjo eshte ajo qe ne jemi FUSHAT E VEPRIMTARISE Sh?ndeti i Grave, Vajzave, F?mij?ve dhe T? Rinjve T? Drejtat e Njeriut (Grat?, Vajzat dhe F?mij?t) Edukim Formim profesional p?r gra dhe vajza Sherbime per grate dhe femijet Lajme WORKSHOP-E DHE AKTIVITETE TE NDRYSHME TE ORGANIZUAR NGA YWCA OF ALBANIA SI T? NDIHMOJM? PRIND?RIT P?R T’U KUJDESUR P?R ZHVILLIMIN DHE EDUKIMIN CIL?SOR T? F?MIJ?VE GJAT? F?MIJ?RIS? S? HERSHME Manuali p?rb?het nga 11 kapituj. Secili prej tyre trajton me nj? gjuh? t? thjesht? e t? kuptueshme p?r lexuesin aspekte t? zhvillimit, t? t? nx?nit, t? kujdesit dhe t? edukimit t? f?mij?ve gjat? f?mij?ris? s? hershme. Disa prej tyre jane: ?far? duhet t? dij? prindi p?r f?mij?t n? mosh?n 0 – 6 vje? Cilat jan? nevojat baz? t? f?mij?ve n? k?t? mosh? Pse prindi ?sht? m?suesi i par? i f?mij?s Pse mbrojtja fillon n? familje Si duhet t? komunikohet me f?mij?t e vegj?l Si duhet t? disiplinohen f?mij?t e vegj?l… Shkarko tani ! Misioni Yne Shoqata ka p?r mision t? kontribuoj? p?r zhvillimin e potencialeve dhe fuqizimin e grave e t? vajzave, si dhe pjes?marrjen e tyre n? zgjidhjen e ??shtjeve me r?nd?si jetike p?r mbar? shoq?rin? (sh?ndeti, t? drejtat, lirit? etj.). Me Shume! 0 PARTNERE 0 BASHKEPUNETORE 0 + ANETARE! 0 + PROJEKTE JEP KONTRIBUTIN TEND BEJ NJE DHURIM RRETH NESH Fillimet e Shoqat?s Kristiane t? Grave Shqiptare (Young Women’s Christian Association of Albania – YWCA of Albania) jan? n? vitet 1997-1999, periudh? q? shkon prej regjistrimit t? saj ligjor n? gjykat? e deri n? nisjen e veprimtaris? aktive. YWCA Facebook KONTAKT Rruga “Him Kolli” Pall. DQ.13 Tiran? P.O.Box 2970 00355 4 2271 642 drejtore@ywca-albania.al administratore@ywca-albania.al www.ywca-albania.al ABONOHU NE NEWSLETTER Vendosni emailin tuaj per te qene gjithmone te azhornuar me veprimtarite tona. Copyright ? 2017 YWCA of Albania | Design by JoomlaPlatform . All rights reserved

ywca-albania.al Whois

Domain Name: YWCA-ALBANIA.AL


The data contained in Everyone.domains, LLC's WhoIs database,
while believed by the company to be reliable, is provided "as is"
with no guarantee or warranties regarding its accuracy. This
information is provided for the sole purpose of assisting you
in obtaining information about domain name registration records.
Any use of this data for any other purpose is expressly forbidden without the prior written
permission of EveryOne.domains, LLC.By submitting an inquiry,
you agree to these terms of usage and limitations of warranty.In particular,
you agree not to use this data to allow, enable, or otherwise make possible,
dissemination or collection of this data, in part or in its entirety, for any
purpose, such as the transmission of unsolicited advertising and
and solicitations of any kind, including spam.You further agree
not to use this data to enable high volume, automated or robotic electronic
processes designed to collect or compile this data for any purpose,
including mining this data for your own personal or commercial purposes.


Please note: the registrant of the domain name is specified
in the "registrant" section.In most cases, Everyone.domains, LLC
is not the registrant of domain names listed in this database.";

For more information on Whois status codes, please visit
https://www.icann.org/resources/pages/epp-status-codes-2014-06-16-en